Urenregistratie app

Met de Bouwportaal app voor urenregistratie kun je moeiteloos je werktijden bijhouden, overzicht houden en snel doorzetten naar facturatie. Handig en gebruiksvriendelijk, zodat je overal je uren kunt invoeren en aanpassen.

Wat is de urenregistratie app van Bouwportaal?

Onze uren registratiemodule en -app zijn ingericht om gemakkelijk en snel uren te registreren. De gewerkte uren worden direct aan het juist project gekoppeld en de registratie kan iedereen gemakkelijk doen vanaf zijn of haar mobiel via onze app.

Deze gebruiksvriendelijke oplossing maakt het registreren van werkuren eenvoudig voor het hele team. De geregistreerde uren zijn zichtbaar in het urenoverzicht en kunnen worden gebruikt om via je projectboekingen een verkoop factuur te genereren. Natuurlijk kunnen ze ook gemakkelijk worden geëxporteerd om aan te leveren bij de overdrachtgever als manuren-staat. Ga aan de slag en ervaar het gemak van onze app voor urenregistratie

Voordelen van onze urenregistratie app

Het werken met onze app vervangt natuurlijk al het papierwerk maar naast dit voordeel zijn er ook nog een aantal andere voordelen:
- Directe registratie op het project
- Kosten boeken
- Projectboekingen gebruiken voor facturatie
- Urenregistratie op locatie
- Uren controle

Bouwportaal biedt een complete oplossing voor bedrijven in verschillende sectoren, waardoor de voordelen van effectieve urenregistratie voor iedereen toegankelijk zijn.

Betaalbaar urenregistratie digitaliseren

Wij zijn ervan overtuigd dat het bijhouden van werktijden niet ingewikkeld en kostbaar hoeft te zijn. Onze app voor urenregistratie biedt essentiële functies die je kunt gebruiken tegen een vast tarief, waardoor we alle bedrijven de mogelijkheid bieden om hun tijdregistratie te optimaliseren.

Bij Bouwportaal geloven we in snelle, gebruiksvriendelijke, en betaalbare digitalisering.

Direct aan de slag met urenregistratie

Vaak wordt het implementeren van nieuwe software gezien als een langdurig proces. Wij zijn echter van mening dat dit niet nodig is. Onze stapsgewijze begeleiding zorgt ervoor dat je in slechts een paar stappen aan de slag kunt met onze urenregistratiemodule en -app.

Ontdek zelf hoe eenvoudig en effectief onze urenregistratie software kan worden ingezet voor jouw bedrijf.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Bereken je Bouwportaal tarief

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze urenregistratie app werkt voor

PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.