Urenregistratie app voor Schoonmakers

Bouwportaal introduceert een innovatieve urenregistratie app speciaal ontworpen voor schoonmakers. Met deze app kun je eenvoudig en nauwkeurig je gewerkte uren bijhouden, ongeacht waar je werkt. Lees verder om te ontdekken hoe onze oplossing jouw dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen en efficiënter kan maken.

Wat is de urenregistratie app van Bouwportaal voor Schoonmakers?

De urenregistratie app van Bouwportaal is een onmisbare tool voor schoonmakers. Of je nu werkt in kantoren, scholen, ziekenhuizen of particuliere woningen, onze app maakt het mogelijk om je gewerkte uren snel en eenvoudig te registreren. Dit betekent minder tijd besteden aan administratie en meer tijd om te besteden aan schoonmaken. Met de gebruiksvriendelijke interface kun je je uren invoeren met slechts een paar klikken, direct vanaf de werkplek, zodat je altijd up-to-date bent.

De geregistreerde uren zijn overzichtelijk beschikbaar in het urenoverzicht en kunnen worden gebruikt voor het genereren van facturen via projectboekingen.

Ook kunnen ze eenvoudig worden geëxporteerd voor overdracht aan de klant als een projectstaat. Ontdek zelf het gemak van onze urenregistratie app en ga direct aan de slag.

Voordelen van onze urenregistratie app voor Schoonmakers

Voor schoonmakers biedt de urenregistratie app van Bouwportaal vele voordelen:

- Directe registratie op het project: Voer je uren direct in, ongeacht waar je schoonmaakt.

- Kosten boeken: Houd eenvoudig overzicht over de kosten per schoonmaakproject.

- Projectboekingen gebruiken voor facturatie: Zorg voor een nauwkeurige en snelle facturatie op basis van je urenregistraties.

- Urenregistratie op locatie: Geen gedoe meer met papieren urenlijsten; registreer alles digitaal en efficiënt.

- Uren controle: Krijg direct inzicht in de gewerkte uren van jezelf en je team, en houd de voortgang van schoonmaakprojecten in de gaten.

Bouwportaal biedt een complete en veelzijdige oplossing voor schoonmakers en schoonmaakbedrijven, waardoor de voordelen van effectieve urenregistratie binnen handbereik liggen.

Betaalbaar urenregistratie digitaliseren voor Schoonmakers

Met Bouwportaal kun je de urenregistratie voor schoonmakers eenvoudig digitaliseren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten. Onze betaalbare app maakt het mogelijk om je uren bij te houden via je smartphone of tablet, waardoor het administratieve proces aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Door te digitaliseren kun je je volledig richten op het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten.

Bij Bouwportaal streven we naar snelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare digitalisering.

Direct aan de slag

Wil je direct profiteren van een efficiëntere manier om je uren bij te houden in de schoonmaakbranche? De software van Bouwportaal is eenvoudig en snel te implementeren, zodat je binnen korte tijd operationeel bent. Vraag nu een gratis demo aan en ontdek hoe onze urenregistratie app jouw werk als schoonmaker kan verbeteren.Dat
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Bereken je Bouwportaal tarief voor Schoonmakers

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze urenregistratie app werkt voor

Bouwportaal app in Google Play store of App store
PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen voor Schoonmakers

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.