Oplevering

Met de opleveringsmodule selecteert je moeiteloos een lopend project, noteert en vinkt opleverpunten af, en voltooit de oplevering zodra alle punten zijn bevestigd.

Mobiele weergave opleverpunten invoeren in oplevering

Leg je opleverpunten vast

Het is mogelijk om vooraf ingestelde sjablonen te creëren voor veelvoorkomende ruimtes. Deze functie vereenvoudigt het opnameproces aanzienlijk en zorgt voor consistentie bij het documenteren van verschillende ruimtes binnen een project.
Maak gebruik van een veelzijdig standaardsjabloon waarmee gebruikers ruimtes volledig naar wens kunnen creëren en aanpassen. Deze functie biedt een flexibele en aanpasbare aanpak voor het documenteren van verschillende ruimtes binnen een project.
Mobiele weergave handtekening plaatsen bij oplevering

Gemakkelijk via de app

Maak opleveringen aan met behulp van de app op je smartphone of tablet.
De opdrachtgevers hebben de mogelijkheid om direct en eenvoudig te tekenen via de app, waardoor het proces van goedkeuring en acceptatie na inspecties naadloos verloopt
Download voor Android >
Download voor iOS >
Mobiele weergave oplevering delen met belanghebbenden

Deel je opleverpunten

Binnenkunnen gebruikers direct bij elk opleverpunt de verantwoordelijke uitvoerder toewijzen die belast is met het oplossen van het opleverpunt. Deze functie biedt een gestructureerde en efficiënte manier om taken te verdelen en verbetert de communicatie tussen het projectteam.
Na het succesvol oplossen van een opleverpunt heeft de uitvoerder de mogelijkheid om dit snel en digitaal als gereed te melden. Deze efficiënte digitale melding zorgt voor een directe en gestroomlijnde communicatie binnen het Bouwportaal-platform, waardoor het projectteam onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht van de voltooide taak. Door deze snelle digitale gereedmelding wordt niet alleen de transparantie vergroot, maar wordt ook de algehele voortgang van het project bevorderd.
Foto toevoegen aan oplevering

Maak je oplevering visueel

Verhoog de duidelijkheid van je opleverpunt aanzienlijk door eenvoudig foto's of schetsen toe te voegen. Door visuele elementen in te voegen, zoals foto's die specifieke details vastleggen of schetsen die eventuele aanpassingen illustreren, bied je een helder en gedetailleerd inzicht in het opgeloste opleverpunt.
Vergroot de precisie van je opleverpunt door een markering toe te voegen op een vooraf ingevoerde plattegrond of foto. Deze functie biedt de mogelijkheid om specifieke locaties of details aan te duiden op visueel materiaal, waardoor teamleden direct inzicht krijgen in waar het opleverpunt zich bevindt.
Opleverdocument lay-out mobiele weergave

Maak een professioneel document

Centraliseer al je opleverpunten op een overzichtelijk document, inclusief de mogelijkheid om digitale handtekeningen toe te voegen. Met deze functie binnen het Bouwportaal-platform breng je alle relevante informatie samen op één document, wat de transparantie en coördinatie binnen het project bevordert.
Opgeslagen digitale opleverdocumenten binnen het Bouwportaal-platform vormen een essentieel onderdeel van een geavanceerde en efficiënte projectmanagement aanpak. Deze digitale documenten zijn niet alleen toegankelijk voor interne teamleden, maar kunnen ook eenvoudig worden gedeeld met externe belanghebbenden, zoals de opdrachtgever en de uitvoerder.
Een document van Bouwgarant is eveneens beschikbaar.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Digitaal opleveren met rapportage?

Gebruik Bouwgarant format
Deel opleverpunten met betrokken partijen
Probeer gratis