De meest complete medewerkerplanning

Complete personeelsplanning

Werk vanaf je mobiel

30 dagen gratis. Geen creditcard nodig.

Inzicht in je planning

Voorbeeld weergave personeelsplanning

TIJDLIJN

Alle medewerkers in beeld

Inzicht in alle geplande medewerkers

Planitems per medewerker

Zoom in en zoom uit

In de tijdlijn zie je alle medewerkers me de planitems per medewerker. Filter op de gewenste velden.

PLANITEM

Medewerkers, project, omschrijving

Medewerkers toevoegen per planitem

Koppel je project

Start routebegeleiding

Bekijk de werkomschrijving

In je planitem zie je exact voor welk project je aan de slag moet, wat je aan werk moet uitvoeren en met wie je op pad gaat.

Probeer gratis
Voorbeeld weergave planitem gegevens van personeelsplanning
Voorbeeld weergave uren boeken via planitem

PLANACTIES

Snelle registratie

Registreer uren per medewerker

Registreer verbruikte producten

Maak foto's

Laat opdrachtgevers tekenen voor uitvoering

Door middel van snelle registratie zorg je ervoor dat je alles kan noteren wat je gedaan hebt in je geplande werk.

AGENDA

Overzicht van planitems

Opvolgende planitems

Voer uit en rond taken af

Voor de mobiele gebruikers is het belangrijk makkelijk te kunnen zien wat er opvolgend moet gebeuren. Dit krijg je duidelijk te zien vanuit het agenda overzicht.

Plan je demo
Voorbeeld weergave agenda personeelsplanning

We plannen snel en gemakkelijk onze medewerkers in via de planningsmodule van Bouwportaal. Dit brengt efficiëntie in ons proces

Gerwin Veurink (werkvoorbereider)

Na het afronden van een klus boeken we uren, registreren we het ingezette materieel en we versturen direct de factuur.

Het scheelt ons ontzettend veel administratieve handelingen.

Maikel Bolks (eigenaar / directeur) 

Wij laten het je graag zien!

Gratis demo
30 dagen gratis
Plan een gratis demo in

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

DOWNLOAD DE APP

Alle informatie binnen handbereik

Alle functionaliteiten

Voor mobiel & tablets

Snell uren en producten registratie

Beschikbaar voor alle Android en iOS .

Android
iOS Apple