Maak complete (calculatie) opnames

Gebruik prijzenboeken per sjabloon

Zet opnames om in offertes

Compleet met foto's en plattegronden

30 dagen gratis. Geen creditcard nodig.

Verzamel alle belangrijke project informatie

MODULE INRICHTEN

Maak situatie sjablonen

Enkele keuze, meerkeuze, datums, tekst en artikelen

Kies met of zonder ondertekening

Selecteer welke velden verplicht zijn

Maak eenmalig de benodigde formulieren compleet met hoofdstukken, opties en artikelen om deze vervolgens te gebruiken voor een complete opname.

UITVOEREN

Op mobiel of tablet

Selecteer een situatie sjabloon

Vul de keuzes en benodigde artikelen in

Voeg per punt markers toe aan de plattegrond

Maak per punt foto's met aantekeningn

Onderteken en deel met betrokken partijen

Voer alle informatie in die nodig is voor een complete opname en vul deze per regel aan met foto's en markers op plattegronden.

Probeer gratis

DOCUMENT GENEREREN

Opname afgerond

Direct delen met opdrachtgever

Handtekening

Genereer direct een offerte

Download als opname of meterkast lijst

Na het uitvoeren van de opname wordt er direct een document gegenereerd. Deze kan worden gedeeld met de opdrachtgever of met de eigen organisatie.

ARTIKELEN

Per discipline

Deel benodigde producten met leveranciers

Koppel discipline aan leverancier

Door je artikelen te koppelen aan een discipline kun je na het verkrijgen van de opdracht direct je materialen koppelen aan een leverancier en deze versturen als inkooplijst.

Plan je demo

AANVULLENDE FUNCTIONALITEITEN

Offerte maken, schetsen en plattegronden

Genereer een offerte van je opname

Maak een situatie schets

Plaats markers op plattegrond

Koppel een medewerker aan een sjabloon

We hebben al onze werken in de app staan, zo ziet iedereen altijd wat er speelt en kunnen we als één team aan de verschillende projecten werken.

Gerwin Veurink (werkvoorbereider)

Na het afronden van een klus boeken we uren, registreren we het ingezette materieel en we versturen direct de factuur.

Het scheelt ons ontzettend veel administratieve handelingen.

Maikel Bolks (eigenaar / directeur) 

Wij laten het je graag zien!

Gratis demo
30 dagen gratis
Plan een gratis demo in

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

DOWNLOAD DE APP

Alle informatie binnen handbereik

Alle functionaliteiten

Voor mobiel & tablets

Snell uren en producten registratie

Beschikbaar voor alle Android en iOS .

Android
iOS Apple