Opname

De opname module vereenvoudigt het verzamelen van essentiële projectinformatie met een sjabloon waarmee gedetailleerde analyses worden gegarandeerd.

Mobiele weergave opname uitvoering

Leg je situatie sjablonen vast

De mogelijkheid om specifiek gemaakte sjablonen te gebruiken, zodat je diverse situaties kunt nabootsen en vereiste informatie gestructureerd kunt vastleggen. Deze sjablonen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende behoeften en scenario's.
Binnen Bouwportaal is het mogelijk om, indien nodig, een onbeperkt aantal registraties per project op te nemen voor elke specifieke situatie. Hierdoor wordt volledige flexibiliteit geboden bij het vastleggen van informatie en kunnen gebruikers zoveel records toevoegen als vereist is om een grondig overzicht te behouden
Er zijn diverse opties die je aan je sjabloon kunt toevoegen, waaronder enkelekeuzevragen, meerkeuzevragen, tekstvelden, open vragen, en zelfs een speciale sectie voor het vermelden van favoriete artikelen. Deze uitgebreide set aanpasbare elementen geeft je de mogelijkheid om sjablonen te creëren die nauwkeurig aansluiten bij de specifieke behoeften en vereisten van jouw projecten.
Mobiele weergave ruimtes inzien en bewerken in opname

Definieer specifieke ruimtes voor opname.

Als je gedetailleerd inzicht wilt krijgen in de opnamepunten per ruimte, bieddeze mogelijkheid. Je kunt specifiek de punten identificeren waar metingen, observaties of andere gegevens moeten worden vastgelegd voor elke afzonderlijke ruimte binnen het project
Mobiele weergave opname uitvoeren

Registreer opnamepunten

Bouwportaal biedt de mogelijkheid om visuele informatie, zoals foto's en schetsen, toe te voegen aan je opnamepunten. Dit stelt gebruikers in staat om niet alleen tekstuele gegevens vast te leggen, maar ook visuele context toe te voegen aan specifieke punten binnen een ruimte.
Binnen Bouwportaal heb je de mogelijkheid om plattegronden toe te voegen en de exacte locatie van opnamepunten te markeren. Deze functionaliteit biedt een gedetailleerde weergave van de projectomgeving en maakt het mogelijk om specifieke punten op een visuele kaart te identificeren.
Mobiele weergave artikelen specificeren in opname

Producten registreren

Het is eenvoudig om benodigde producten te registreren tijdens een opname. Deze functie biedt een gestructureerde manier om informatie vast te leggen over de materialen, gereedschappen of andere items die nodig zijn voor specifieke punten binnen het project.
Alle productinformatie wordt meegenomen tijdens de opname, wat een grondige en volledige documentatie van benodigde materialen mogelijk maakt.
Mobiele weergave handtekening plaatsen in opname

Professionele afronding

Na elke opname genereert Bouwportaal automatisch een opnamedocument met alle verzamelde informatie. Dit document is volledig digitaal en kan eenvoudig worden verzonden naar relevante partijen. Deze functie biedt verschillende voordelen en verbeteringen voor het beheer van projectinformatie:
Na elke opname wordt automatisch een opnamedocument gegenereerd met alle informatie, dat digitaal kan worden verzonden.
Ook heb je de flexibiliteit om een afgeronde opname indien nodig te heropenen. Deze functie biedt verschillende voordelen voor projectbeheer en geeft gebruikers de mogelijkheid om correcties aan te brengen of aanvullende informatie toe te voegen.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Breng je project compleet in beeld!

Sjablonen op maat
Digitaal ondertekenen
Probeer gratis