Contacten

Door contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren.

Leg je contactgegevens vast

Bouwportaal biedt een oplossing voor het behouden van een volledig overzicht van alle contactgegevens op één centrale locatie. Dit stelt jou en jouw team in staat om snel en efficiënt toegang te krijgen tot alle belangrijke contactinformatie die relevant is voor jouw projecten.
Ook biedt onze software je de mogelijkheid om operationele zaken altijd overzichtelijk te houden per contact, waardoor je volledig op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen en activiteiten die hebben plaatsgevonden. Deze aanpak maximaliseert niet alleen de transparantie, maar bevordert ook een gestructureerd beheer van operationele details binnen jouw projecten.

Specifieke contactvelden

Bouwportaal begrijpt dat elk project zijn eigen unieke kenmerken en informatiebehoeften heeft. Daarom is het geen enkel probleem als je specifieke velden wilt vastleggen voor je contacten. Deze aanpasbaarheid is een krachtige functie die je in staat stelt om het systeem volledig te personaliseren en af te stemmen op de specifieke vereisten van jouw projecten.

Gekoppeld met je boekhouding

Bouwportaal biedt een integratie met boekhoudsoftware, waardoor je gemakkelijk contactgegevens kunt synchroniseren tussen het platform en je boekhouding. Deze integratie tussen Bouwportaal en je boekhoudsysteem optimaliseert de efficiëntie van gegevensbeheer en minimaliseert handmatige invoer.
Ook hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van werken met meerdere systemen. De geïntegreerde aanpak van biedt een alles-in-één oplossing, waardoor je efficiëntie en consistentie ervaart zonder de complexiteit van verschillende platforms.

Contactpersonen vastleggen

Bouwportaal maakt het mogelijk om niet alleen basiscontactgegevens vast te leggen, maar ook om meerdere contactpersonen toe te voegen aan een enkel contact.
Leg de naam, telefoonnummer en e-mailadres vast en communiceer met je contactpersoon

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.

Gemakkelijk al je contacten beheren?

Gekoppeld aan je boekhouding
Direct gekoppeld aan je projecten
Probeer gratis