Projectadministratie
software

Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal

Wat is projectadministratie software van Bouwportaal?

Bouwportaal biedt handige software voor bedrijven die projecten beheren. Het is eenvoudig, snel en betaalbaar. Met functies zoals facturatie, rapportage, urenregistratie en contactbeheer, allemaal gekoppeld aan je boekhouding, verbetert Bouwportaal de samenwerking en communicatie tussen alle betrokkenen.

Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit en minder fouten. Kortom, Bouwportaal is ideaal voor vakmensen die streven naar efficiëntie en succes in hun projecten.

Voordelen van onze projectadministratie tool

Als je aan meerdere projecten tegelijk werkt, is het cruciaal om overzichtelijk en efficiënt software te gebruiken. Onze software biedt je:
- Een duidelijk overzicht van al je projecten
- Inzicht in je financiën
- Het minimaliseren van fouten
- Verbeterde werkprocessen

Onze projectadministratie software wordt daarmee een onmisbare tool. Bouwportaal is de ideale keuze voor bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Betaalbaar projecten digitaliseren

We richten ons op betaalbare en flexibele projectadministratie software die past bij elk bedrijf, groot of klein, en in elke sector. We begrijpen dat budget belangrijk is, dus bieden we een alles-in-één oplossing aan zonder extra kosten voor aanvullende modules. Wij geloven dat digitaliseren snel, eenvoudig en betaalbaar hoort te zijn.

Direct aan de slag met onze projectmanagement oplossing

Onze handige software maakt projectbeheer simpel en snel. Binnen een aantal logische stappen is je omgeving ingericht en kun je efficiënt aan het werk! Registreer digitaal je uren, producten en genereer bijhorende facturen voor je regiewerk. Is het een aangenomen opdracht vul je dit in bij je project en maak je vanuit je project facturen die je direct kunt versturen.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Veelgestelde vragen over projectadministratie

Heb je een vraag over de projectadministratie module van Bouwportaal? Wellicht is die al vaker gesteld.

Is de projectadministratie software geschikt voor mijn branche?

Ja, onze software is ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn voor verschillende branches. Of je nu werkzaam bent in de bouw, techniek, of een andere sector, onze software kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw projecten en werkprocessen.

Kan ik de software integreren met andere systemen die ik al gebruik?

Absoluut, onze projectadministratie software kan geïntegreerd worden met diverse andere systemen, waaronder boekhoudsoftware, CRM-systemen, en meer. Dit zorgt voor een naadloze workflow en vermindert de noodzaak voor meerdere losstaande tools.

Kan ik ook onderweg mijn projecten beheren?

Zeker! Onze projectadministratie software is ook beschikbaar op mobiele apparaten, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je projectgegevens. Dit betekent dat je projectupdates kunt bekijken, taken kunt beheren en communiceren met je team, zelfs als je niet op kantoor bent. Zo blijf je altijd verbonden en kun je direct inspelen op veranderingen, waar je ook bent.

Bereken je Bouwportaal tarief

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze projectmanagement software werkt voor

PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.