Urenregistratie app voor de bouw

Met de urenregistratie app van Bouwportaal kunnen bedrijven in de bouwsector gemakkelijk en snel hun uren bijhouden. Of je nu werkt op een bouwplaats, als projectmanager, of in de administratie, onze app helpt je om uren efficiënt te registreren. Lees verder om te ontdekken hoe onze oplossing jouw werk eenvoudiger kan maken.

Wat is de urenregistratie app van Bouwportaal voor bouwbedrijven?

De urenregistratie app van Bouwportaal biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen in de bouw. Met een paar klikken kunnen medewerkers hun gewerkte uren direct op het project invoeren, waardoor het proces veel sneller en eenvoudiger wordt. Dit is ideaal voor mensen in de bouwsector die vaak op verschillende locaties werken en flexibele werktijden hebben. Het bijhouden van uren wordt een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd overhoudt voor het werk zelf.

Ook kunnen ze eenvoudig worden geëxporteerd voor overdracht aan de opdrachtgever als manurenstaat. Ervaar zelf het gemak van onze urenregistratie app en ga direct aan de slag.

Voordelen van onze urenregistratie app voor de bouw

Voor de bouwsector biedt de urenregistratie app van Bouwportaal diverse voordelen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

- Directe registratie op het project: Voer je uren in waar je ook bent, rechtstreeks op de bouwplaats.

- Kosten boeken: Houd eenvoudig de gemaakte kosten bij.

- Projectboekingen gebruiken voor facturatie: Zorg voor nauwkeurige facturatie aan de hand van geregistreerde uren.

- Urenregistratie op locatie: Geen gedoe meer met papieren urenbriefjes; registreer direct op locatie.

- Uren controle: Krijg direct inzicht in de gewerkte uren van je team en houd de controle.

Bouwportaal biedt een complete en flexibele oplossing die speciaal is afgestemd op de behoeften van de bouwsector, waardoor effectieve urenregistratie voor elk bouwbedrijf binnen handbereik is.

Betaalbaar urenregistratie digitaliseren voor de bouw

Digitalisering van urenregistratie is een betaalbare en slimme stap voor elk bouwbedrijf. Met Bouwportaal kun je eenvoudig je uren bijhouden via je smartphone of tablet, wat administratieve fouten vermindert en de efficiëntie verhoogt. Door te digitaliseren bespaar je tijd en geld, wat je kunt investeren in andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Onze oplossing is ontworpen om de specifieke behoeften van de bouwsector te ondersteunen.

Direct aan de slag

Wil je direct aan de slag met het digitaliseren van je urenregistratie in de bouw? De implementatie van de software van Bouwportaal is eenvoudig en snel. Binnen korte tijd kun je profiteren van een efficiëntere manier van uren bijhouden. Vraag nu een gratis demo aan en ontdek zelf hoe onze urenregistratie app jouw werk kan verbeteren.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Bereken je Bouwportaal tarief voor Bouwers

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze urenregistratie app werkt voor

Bouwportaal app in Google Play store of App store
PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen voor de Bouw

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.