Urenregistratie app voor Zonneprojecten

Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app voor Zonneprojecten

Wat is de urenregistratie app van Bouwportaal voor Zonneprojecten?

Onze urenregistratiemodule en -app bieden een veelzijdige oplossing voor effectieve tijdregistratie, speciaal ontworpen voor zonnepaneel installatiebedrijven. Het gemakkelijk en snel registreren van uren staat centraal, waarbij de gewerkte uren direct aan het juiste project worden gekoppeld. Onze gebruiksvriendelijke mobiele app maakt het voor het hele team van zonnepaneel installateurs eenvoudig om de registratie bij te houden. De geregistreerde uren zijn overzichtelijk beschikbaar in het urenoverzicht en kunnen worden gebruikt voor het genereren van facturen via projectboekingen.

Ook kunnen ze eenvoudig worden geëxporteerd voor overdracht aan de klant als een projectstaat. Ontdek zelf het gemak van onze urenregistratie app en ga direct aan de slag.

Voordelen van onze urenregistratie app voor Zonneprojecten

Het gebruik van onze app gaat verder dan het elimineren van traditioneel papierwerk. Hier zijn enkele aanvullende voordelen die specifiek relevant zijn voor zonnepaneel installatiebedrijven:
- Directe registratie op het project
- Kostenboekingen
- Facturatie met behulp van projectboekingen
- Urenregistratie op locatie
- Urencontrole

Bouwportaal biedt een complete en veelzijdige oplossing voor zonnepaneel installatiebedrijven, waardoor de voordelen van effectieve urenregistratie binnen handbereik liggen.

Betaalbaar urenregistratie digitaliseren voor Zonneprojecten

Wij geloven dat het bijhouden van werktijden niet ingewikkeld en kostbaar hoeft te zijn. Onze urenregistratiemodule biedt essentiële functies tegen een vast tarief, waardoor zonnepaneel installatiebedrijven de mogelijkheid hebben om hun tijdregistratie te optimaliseren.

Bij Bouwportaal streven we naar snelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare digitalisering.

Direct aan de slag

Hoewel het implementeren van nieuwe software vaak als een langdurig proces wordt gezien, zijn wij van mening dat dit niet noodzakelijk is. Onze stapsgewijze begeleiding zorgt ervoor dat je in slechts een paar stappen aan de slag kunt met onze urenregistratiemodule en -app.

Ontdek zelf hoe eenvoudig en effectief onze urenregistratiesoftware kan worden ingezet voor jouw zonnepaneel installatiebedrijf.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.

Bereken je Bouwportaal tarief voor Zonneprojecten

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze urenregistratie app werkt voor

PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen voor Zonnepanelen

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.