Uren

Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle een fluitje van een cent, en kun je ze bovendien moeiteloos factureren.

Registratie via de app

Bouwportaal maakt het eenvoudig om uren te boeken via de app, waardoor werknemers en teamleden moeiteloos hun gewerkte uren kunnen vastleggen. Deze functionaliteit biedt gedetailleerde inzichten in de tijdsbesteding per project, per dag en zelfs per uur.
Na het registreren van uren in Bouwportaal zijn deze direct zichtbaar in zowel je persoonlijke overzicht als binnen het specifieke project waarvoor de uren geboekt zijn. Deze real-time zichtbaarheid biedt diverse voordelen voor zowel individuele werknemers als het projectmanagement.
Download voor Android >
Download voor iOS >

Overkoepelend uren boeken

Als leidinggevende biedt Bouwportaal een oplossing waarmee je moeiteloos de uren van je medewerkers kunt boeken en deze informatie direct kunt gebruiken voor het facturatieproces. Deze functie is ontworpen om het beheer van arbeidsuren te stroomlijnen en tegelijkertijd een effectieve manier te bieden om projectkosten nauwkeurig in kaart te brengen.
Bouwportaal biedt ook de flexibiliteit om aanpasbare toegangsrechten in te stellen, waardoor je zelf kunt bepalen welke leidinggevenden toegang hebben tot specifieke functies, zoals het boeken van uren van andere medewerkers.

Inzichtelijk urenoverzicht

Bouwportaal vereenvoudigt het beheer van urenregistratie door gebruik te maken van filtering, waarmee je gemakkelijk specifieke gegevens kunt inzien op basis van criteria zoals week, medewerker of project. Deze flexibele filterfunctionaliteit biedt een gestroomlijnde manier om de benodigde informatie te vinden en draagt bij aan een efficiënter gebruik van het platform.
Met Bouwportaal hoef je afscheid te nemen van traditionele urenbriefjes en fysieke mappen. In plaats daarvan krijg je volledig digitaal inzicht in urenregistratie, waardoor je processen kunt stroomlijnen en de efficiëntie kunt verbeteren.

Exporteer je uren

Ook heb je de mogelijkheid om je urenoverzicht moeiteloos te exporteren naar Excel of als CSV-bestand. Deze functionaliteit biedt flexibiliteit en maakt het gemakkelijk om de verzamelde gegevens verder te analyseren, te delen met belanghebbenden of te integreren met andere tools.
Het digitaal aanleveren van uren aan externe partijen verloopt snel en eenvoudig met de exportfunctie.

Uren bewerken

Ook heb je de flexibiliteit inom het aantal uren aan te passen of, indien nodig, een aanvullende omschrijving toe te voegen. Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om nauwkeurige en gedetailleerde informatie over hun werkzaamheden vast te leggen.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.

Uren registratie digitaliseren?

Exporteren
Boek uren op je project
Probeer gratis