Facturatie

Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je facturen en maak je ze naadloos aan in combinatie met je boekhouding.

Facturatie gemakkelijk versturen

Met Bouwportaal kun je facturen moeiteloos genereren op basis van je geregistreerde werkzaamheden. Deze functie biedt een gestroomlijnde manier om nauwkeurige facturatie te realiseren, waardoor je projectfinanciën effectief worden beheerd. Hier zijn enkele uitbreidingen van hoe deze functie werkt en welke voordelen het met zich meebrengt:

Gekoppeld met je boekhouding

Bouwportaal vereenvoudigt niet alleen het facturatieproces, maar biedt ook de mogelijkheid om facturen automatisch in te lezen in je boekhouding.
Dankzij de statusupdates inbehoud je volledig overzicht over je facturen gedurende het gehele traject. Deze functie biedt transparantie en controle over de betalingsstatus en bevordert een gestroomlijnde financiële administratie.

Termijnfacturatie

Ook biedt Bouwportaal de flexibele mogelijkheid om in meerdere termijnen te factureren, waardoor je de financiële afhandeling van je projecten nauwkeurig kunt afstemmen op de voortgang en mijlpalen. Deze functie vereenvoudigt het facturatieproces en biedt aanpasbare opties voor het registreren en factureren van termijnen.

Losse facturatie

Bouwportaal maakt het moeiteloos mogelijk om facturen te genereren, zelfs zonder dat er een specifiek project aan gekoppeld is. Deze flexibiliteit is handig voor situaties waarin je losstaande diensten of producten wilt factureren, buiten de context van een specifiek project.
Ook kun je gemakkelijk een contact selecteren en factuurregels toevoegen om een nauwkeurige en gedetailleerde factuur op te stellen. Deze functie vereenvoudigt het facturatieproces en biedt de flexibiliteit om specifieke diensten, producten of kostenposten toe te voegen aan de factuur.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.

Eenvoudig facturen versturen?

Gekoppeld aan je administratie
Overal versturen
Probeer gratis