Werk gereed, factuur verstuurd

Werk met termijnen en een aanneemsom

Genereer factuur via projectboekingen

Gekoppeld aan je financiële administratie

30 dagen gratis. Geen creditcard nodig.

Snel gemaakt en snel verstuurd

FACTUREN OVERZICHT

Verkoopfacturen

Concept, openstaand , verlopen & betaald

Gekoppeld aan je project

Filtering voor het gewenste overzicht

Een totaaloverzicht van alle facturen inclusief de bijhorende informatie zoals nummer, kenmerk, project, datum, bedrag en status.

NIEUWE FACTUUR

Contact, informatie & factuurregels

Flexibel en snel facturen opmaken

Maak project termijnen aan

Genereer een factuur uit projectboekingen

Gebruik producten om je factuur op te bouwen

Snel, simpel en professioneel je facturen opbouwen en met één klik op de knop versturen.

Probeer gratis

GENEREER EEN FACTUUR

Regiewerk en projectboekingen

Uren, producten en inkoopfacturen

Toeslag direct doorberekenen

Verkoopprijs per medewerker

Wil jij makkelijk en snel het uitgevoerde regiewerk factureren? 
Selecteer je projectboekingen in de vorm van uren, producten en inkoopfacturen om een factuur te maken.

GENEREER EEN FACTUUR

Termijnschema

Maak de verschillende termijnen

Op basis van de aanneemsom

Genereer je factuur

Bouw een termijnschema op en selecteer de termijn die je wilt factureren.  

Plan je demo
Laptop en mobiele weergave van de projectenmodule en projectgegevens

GEKOPPELD

Met je financiële administratie

Verkoopfactuur automatisch aangemaakt

Grootboekrekeningen

Door het versturen van een factuur uit Bouwportaal wordt er in je financiële administratie direct een factuur aangemaakt.

FACTURATIE

Termijnen & projectboekingen

Genereer facturen op basis van projectboekingen

Kies producten om een factuur te maken

Maak termijnschema's

Bekijk de factuurstatus

Maak voor aangenomen werken een factuur of een termijnschema. Werk je op regie? Gebruik je projectboekingen (uren, producten en inkoopfacturen) om je verkoopfactuur te genereren .

Probeer gratis
Bijlage toevoegen aan factuur in Bouwportaal

AANVULLENDE

Facturatie mogelijkheden

Maak losse facturen

Voeg bijlages toe

Stuur standaard bijlages mee

Voer een standaard opslag toe over inkoopfacturen

We hebben al onze werken in de app staan, zo ziet iedereen altijd wat er speelt en kunnen we als één team aan de verschillende projecten werken.

Gerwin Veurink (werkvoorbereider)

Na het afronden van een klus boeken we uren, registreren we het ingezette materieel en we versturen direct de factuur.

Het scheelt ons ontzettend veel administratieve handelingen.

Maikel Bolks (eigenaar / directeur) 

Wij laten het je graag zien!

Gratis demo
30 dagen gratis
Plan een gratis demo in

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

DOWNLOAD DE APP

Alle informatie binnen handbereik

Alle functionaliteiten

Voor mobiel & tablets

Snell uren en producten registratie

Beschikbaar voor alle Android en iOS .

Android
iOS Apple