Projecten

De projectenmodule stelt je in staat om al je projecten op één plek bij te houden.

Leg je projectgegevens vast

Onze software biedt je de mogelijkheid om een volledig overzicht van al je projectgegevens te hebben op één centrale en toegankelijke locatie. Het gemak van deze geïntegreerde aanpak strekt zich uit tot elk aspect van je projectmanagement.
Bouwportaal geeft je niet alleen een centrale locatie voor al je projectgegevens, maar biedt ook de flexibiliteit om deze gegevens volledig naar wens aan te passen. Met aanpasbare velden kun je specifieke informatie vastleggen die relevant is voor jouw unieke projectvereisten.

Creëer gemakkelijk financieel inzicht

Bouwportaal streeft ernaar om je een allesomvattend inzicht te bieden in zowel je opbrengsten als uitgaven, waardoor financieel beheer binnen je projecten transparant en overzichtelijk wordt.
Onze software maakt projectbeheer eenvoudig en doeltreffend door je de mogelijkheid te bieden om gedetailleerde informatie vast te leggen over gewerkte uren, producten en facturen.

Volg je projectstatussen gericht

Ook de mogelijkheid om jenauwkeurig te registreren, waardoor je projectvoortgang gestroomlijnd en overzichtelijk verloopt. Door gebruik te maken van de eenvoudige statusupdates, biedt Bouwportaal een krachtig middel om de voortgang van je project te volgen en te beheren.

Factureer je project in een handomdraai

Bouwportaal maakt het eenvoudig om verkoopfacturen te genereren op basis van je nacalculatie, waardoor je een nauwkeurige weergave hebt van de werkelijke kosten en prestaties van je project. Deze functionaliteit biedt diverse voordelen voor een efficiëntere facturatie en een heldere financiële weergave van je project.
Ook kun je factuurtermijnen snel en efficiënt vastleggen, waardoor het facturatieproces wordt gestroomlijnd en het beheer van financiële transacties binnen je projecten wordt vereenvoudigd.

Projectbeheer op zijn best

Bouwportaal zorgt ervoor dat je projectdossier altijd binnen handbereik is. Of je nu op kantoor bent, onderweg of ergens anders op locatie, je hebt directe toegang tot alle cruciale gegevens die betrekking hebben op het project. Dit verhoogt de efficiëntie en maakt real-time besluitvorming mogelijk.
Bouwportaal biedt aanvullende modules die je kunt integreren om specifieke aspecten van projectmanagement te verbeteren. Deze modules kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van jouw project, waardoor je een op maat gemaakt projectmanagementproces kunt creëren voor je bedrijf.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.

Gemakkelijk je projecten beheren?

Bespaar tijd
Krijg inzicht
Probeer gratis
Faq

Wij zorgen 24/7 voor je.

Een vraag? Wellicht is die al vaker gesteld.

Hoe begin ik met Bouwportaal?

Om te beginnen met kun je moeiteloos registreren via onze registratiepagina. Profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om ons platform volledig te verkennen. Na registratie kun je snel en gemakkelijk je boekhouding koppelen door in te loggen op Bouwportaal, op het tandwielpictogram te klikken en de instructies in de koppelingssectie te volgen.

Wat houdt een Bouwportaal abonnement in?

Een Bouwportaal-abonnement biedt toegang tot alle beschikbare modules binnen het platform. Bovendien is de koppeling met je boekhouding gratis inbegrepen. Als extra gebruikers nodig zijn, kunnen deze moeiteloos aan het platform worden toegevoegd. Dit abonnement voorziet in diverse functionaliteiten om je processen te vereenvoudigen en optimaliseren.

Hoe is de financiële administratie gekoppeld?

De financiële administratie in Bouwportaal is gekoppeld via een naadloze integratie met je boekhouding. Hierdoor worden verkoopfacturen automatisch vanuit Bouwportaal naar je boekhouding verzonden, terwijl inkoopfacturen vanuit je boekhouding worden vastgelegd in Bouwportaal.

Wil je meer details over hoe deze integratie werkt? Bezoek dan onze specifieke pagina over financiële koppelingen voor een diepgaandere uitleg. Deze geautomatiseerde integratie vereenvoudigt het beheer van je financiële gegevens en bespaart tijd op handmatige handelingen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Als je vragen hebt, vind je wellicht antwoorden op onze support pagina. Als je daar niet het gewenste antwoord vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@bouwportaal.nl. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren en je de benodigde ondersteuning te bieden. We zijn er om te helpen en zorgen ervoor dat je Bouwportaal optimaal kunt benutten.