Medewerkers

Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem. Hiermee kunnen ze uren registreren, projecten initiëren en nog veel meer.

Medewerker accounts

Verwerking van basisgegevens van je medewerker.
Binnen het systeem kun je de verkoop- en kostprijzen van je medewerkers nauwkeurig vastleggen, inclusief de mogelijkheid om deze tarieven te specificeren op basis van verschillende uurtypen. Hiermee heb je de flexibiliteit om gedetailleerd inzicht te krijgen in de kostenstructuur en tariefberekeningen per medewerker.

Acties gelijk geregistreerd

De functionaliteit binnen het systeem stelt medewerkers in staat om zelfstandig en eenvoudig hun gewerkte uren in te voeren. Dit biedt diverse voordelen en bevordert een efficiënt en transparant urenregistratieproces.
Medewerkers hebben de mogelijkheid om hun eigen gegevens te beheren, waarbij het systeem rekening houdt met hun specifieke bevoegdheden en rollen binnen de organisatie.

Noteer basisgegevens

Het systeem biedt de mogelijkheid om alle essentiële basisgegevens van medewerkers te verzamelen en te registreren. Het streven naar nauwkeurige en actuele informatie wordt benadrukt door medewerkers in staat te stellen wijzigingen aan te brengen wanneer dat nodig is.

Geef je medewerkers inzicht

Bied medewerkers toegang tot specifieke gegevens met autorisaties, waardoor ze enkel de informatie kunnen bekijken en beheren die relevant is voor hun functie en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.

Verken onze andere modules

Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module vankun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.

Digitaal samenwerken? Begin vandaag!

Authorisatie rollen
Werken via de app
Probeer gratis