Software voor de bouw

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke software voor in de bouw? Bouwportaal biedt een complete digitaliseringsoplossing voor de bouwsector, inclusief krachtige projectadministratie software om efficiënter te werken en meer uit bouwprojecten te halen. Kies de software van Bouwportaal voor digitaal succes in de bouw.

Software voor bouwers

Bouwportaal biedt een uitgebreide oplossing voor de bouwsector om effectief te digitaliseren. Met onze projectadministratie software kunnen bouwbedrijven hun projecten nauwkeurig beheren en stroomlijnen. Profiteer van handige modules die specifiek zijn ontworpen om de projectadministratie in de bouwsector te optimaliseren. Hierdoor kun je efficiënter werken en het maximale halen uit je bouwprojecten. Bouwportaal is de ideale partner voor digitalisering binnen de bouwbranche. Wil je onze software voor de bouw uitproberen? Probeer het nu 30 dagen gratis!

30 dagen gratis gebruik

Snelle, simpele en betaalbare software voor de bouw

Bij Bouwportaal weten we dat niemand zit te wachten op ingewikkelde software. Daarom hebben we onze modules zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Bovendien werken ze razendsnel. Van het verwerken van data tot het automatiseren van routineklusjes, alles gebeurt in een oogwenk. Dit stelt je in staat om bouwprojecten sneller dan ooit te voltooien. En wat nog mooier is? Onze software voor de bouw is ook nog eens heel betaalbaar. Kortom, met de software van Bouwportaal werk je efficiënter en bespaar je kosten.

30 dagen gratis gebruik

Volg onderstaande stappen om te starten

Maak een omgeving aan via registeren en start met de 30 dagen proefperiode
Open je e-mail en log in met de per
e-mail ontvangen inloggegevens.
Download de iOS of Android app en login op je mobiel
Selecteer rechtsboven het tandwiel en vul Mijn bedrijf & Mijn profiel aan
Doorloop alle instellingen en maak de koppeling met je boekhouding
Maak medewerkers aan en werk samen aan jullie projecten

Veelgestelde vragen van monteurs

Heb je een vraag over de software van Bouwportaal? Wellicht is die al vaker gesteld.

Hoe verbetert Bouwportaal de workflow van monteurs?

Bouwportaal maakt het werk van monteurs een stuk makkelijker met functies zoals realtime projecttracking, automatische urenregistratie en mobiele toegang. Dit helpt bij het sneller afronden van projecten en vermindert de hoeveelheid papierwerk, zodat monteurs zich kunnen focussen op hun vakwerk.

Kan Bouwportaal aangepast worden aan specifieke montageprojecten?

Absoluut! Desoftware van Bouwportaal is heel flexibel en kan worden aangepast aan de unieke behoeften van verschillende montageprojecten. Je kunt de functies en workflows instellen op een manier die het beste werkt voor jouw specifieke taken en klanteisen.

Welke hulp biedt Bouwportaal aan nieuwe digitale gebruikers?

Voor monteurs die beginnen met digitalisering biedt Bouwportaal ondersteuning zoals online tutorials, klantenservice en trainingssessies, om snel en gemakkelijk met de software aan de slag te kunnen.

Kan ik ook onderweg mijn projectstatus bijwerken?

Zeker weten! De software is ook beschikbaar op mobiele apparaten, waardoor je altijd en overal je projectstatus kunt bijwerken en toegang hebt tot belangrijke projectinformatie. Dit maakt het voor monteurs gemakkelijk om updates te geven, zelfs wanneer ze op locatie zijn, en zorgt ervoor dat alle teamleden altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.