Kosten

Kies snel en gemakkelijk

Profiteer van alle modules zonder extra kosten

Bouwportaal Platform

Begin nu snel, gemakkelijk en betaalbaar

/maand

Beschik over alle modules

Voeg gemakkelijk medewerkers toe

Koppeling met je boekhouding

SSL en veiligheid ingebouwd

Mobiele weergave urenregistratie in Bouwportaal
Faq

Wij zorgen 24/7
voor je.

Een vraag? Wellicht is die al vaker gesteld.

Hoe begin ik met Bouwportaal?

Om te beginnen met Bouwportaal, kun je moeiteloos registreren via onze registratiepagina. Profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om ons platform volledig te verkennen. Na registratie kun je snel en gemakkelijk je boekhouding koppelen door in te loggen op Bouwportaal, op het tandwielpictogram te klikken en de instructies in de koppelingssectie te volgen.

Wat houdt een Bouwportaal abonnement in?

Een Bouwportaal-abonnement biedt toegang tot alle beschikbare modules binnen het platform. Bovendien is de koppeling met je boekhouding gratis inbegrepen. Als extra gebruikers nodig zijn, kunnen deze moeiteloos aan het platform worden toegevoegd. Dit abonnement voorziet in diverse functionaliteiten om je processen te vereenvoudigen en optimaliseren.

Hoe is de financiële administratie gekoppeld?

De financiële administratie in Bouwportaal is gekoppeld via een naadloze integratie met je boekhouding. Hierdoor worden verkoopfacturen automatisch vanuit Bouwportaal naar je boekhouding verzonden, terwijl inkoopfacturen vanuit je boekhouding worden vastgelegd in Bouwportaal.

Wil je meer details over hoe deze integratie werkt? Bezoek dan onze specifieke pagina over financiële koppelingen voor een diepgaandere uitleg. Deze geautomatiseerde integratie vereenvoudigt het beheer van je financiële gegevens en bespaart tijd op handmatige handelingen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig? Als je vragen hebt, vind je antwoorden in ons Help Center op veelgestelde vragen. Als je daar niet het gewenste antwoord vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@bouwportaal.nl. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren en je de benodigde ondersteuning te bieden. We zijn er om te helpen en zorgen ervoor dat je Bouwportaal optimaal kunt benutten.

Exact Bouw X Bouwportaal

Voor bedrijven die al met Exact Bouw werken kunnen wij een koppeling maken zodat onze op Exact Bouw aanvullende modules kunnen worden gebruikt in combinatie met Exact. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op: Exact Bouw X Bouwportaal

Probeer nu 30 dagen gratis

Geen creditcard nodig
Test alle functionaliteiten
Probeer gratis
Let's start a conversation.
Your information has been recieved.
Looks like we're having trouble
Gratis aanmelden