Offerte software voor GWW en Infra

Onze offerte software maakt het mogelijk om vanuit je projecten offertes te creëren en te versturen voor jouw GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) en infrastructuurprojecten. Je kunt deze offertes snel en simpel opstellen, waardoor je meer tijd overhoudt voor het plannen en uitvoeren van complexe infrastructuurwerken. Bied je klanten duidelijke, gedetailleerde en professionele offertes die jouw expertise in grote projecten benadrukken.

Wat is de offerte software van Bouwportaal voor GWW en Infra?

De offerte software van Bouwportaal voor GWW en infrastructuur is specifiek ontworpen om te voldoen aan de complexe eisen van deze sector. Het stelt je in staat om nauwkeurige offertes op te stellen die alle aspecten van een project omvatten, van grondverzet tot aanleg van wegen en installatie van watermanagement systemen, inclusief materiaalkosten, arbeid, en tijdschema's.

Na het opstellen van de offerte kun je deze versturen en beheren in het systeem. Selecteer de status waar de offerte zich in bevindt of laat hem digitaal accorderen. Bovendien kun je met onze app op elke locatie een offerte opstellen, waardoor je flexibel bent in waar je jouw offertes maakt.

Onze software vereenvoudigt en verbetert het beheer van offertes op een snelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare manier. Bouwportaal maakt het mogelijk om moeiteloos offertes te genereren, aan te passen en te verzenden.

Voordelen van onze offerte software voor GWW en Infra

Deze software biedt talrijke voordelen voor professionals in GWW en infrastructuur, waaronder verbeterde nauwkeurigheid in calculaties, snellere voorbereiding van offertes, en verbeterde projectmanagement mogelijkheden. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie maar versterkt ook het vertrouwen van opdrachtgevers in jouw vermogen om grote projecten succesvol te managen.

Betaalbare offerte software voor GWW en Infra

Het offerte programma van Bouwportaal biedt een betaalbare, krachtige tool voor zowel kleine als grote bedrijven binnen de GWW en infra sector. Onze prijsplannen zijn aangepast aan verschillende bedrijfsgroottes en behoeften, wat zorgt dat je altijd over de juiste tools beschikt om competitief te blijven.

Direct aan de slag met onze offerte software voor GWW en Infra

Onze software is ontworpen om direct te integreren in je werkproces. Met gebruiksvriendelijke interfaces en mogelijkheden om sjablonen aan te passen, kun je snel beginnen met het opstellen van complexe offertes. De software werkt op zowel desktops als mobiele apparaten, zodat je overal aan projecten kunt werken.

Voorbeeld offerte voor GWW en Infra

Ontdek een voorbeeldofferte voor een GWW- of infrastructuurproject met onze software: deze offertes zijn uitgebreid en bevatten gedetailleerde specificaties over elk onderdeel van het project. Dit geeft klanten een volledig inzicht in de kosten en logistiek die betrokken zijn bij hun projecten.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Onze offerte module maakt het mogelijk om vanuit je projecten offertes te creëren en te versturen voor jouw project. Je kunt deze offertes snel en simpel opstellen, aanpassen aan specifieke klantwensen, en direct verzenden, waardoor je efficiënter werkt en tijd bespaart.

Bereken je Bouwportaal tarief voor GWW en Infra

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze Offerte-software werkt voor

PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen voor GWW en Infra

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.