CRM-software voor Glaszetters

Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren voor Glaszetters

Wat is CRM-software van Bouwportaal voor Glaszetters?

De CRM-software van Bouwportaal is de perfecte oplossing voor ondernemers in de glaszetterij die streven naar efficiëntie en succes in hun bedrijfsprocessen. Onze software vereenvoudigt en verbetert het beheer van klantrelaties op een snelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare manier, specifiek ontworpen voor glaszetters, glaszetbedrijven en de glaszetterij-branche. Met geïntegreerde modules voor facturatie, opnames, rapportage, urenregistratie, contactbeheer en meer, stroomlijnt onze CRM-software de samenwerking en communicatie tussen alle belanghebbenden in de glaszetterij.

Voordelen van onze CRM-software voor Glaszetters

Efficiënte CRM-software vormt de kern van succesvolle zakelijke projecten in de glaszetterij. Het optimaliseren van klantrelaties, het monitoren van verkoopvoortgang en het minimaliseren van fouten zijn doelstellingen die alle glaszetbedrijven delen. Dit is waar CRM-software van onschatbare waarde wordt. Bouwportaal biedt de ideale oplossing voor glaszetbedrijven en individuele glaszetters.

Betaalbare CRM-software voor Glaszetters

Wat Bouwportaal onderscheidt, is onze focus op betaalbaarheid en flexibiliteit in CRM-software, afgestemd op de specifieke behoeften van de glaszetterij. We begrijpen dat elk glaszetbedrijf, ongeacht de omvang, te maken heeft met financiële beperkingen. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan modules zonder de zware financiële last die vaak gepaard gaat met CRM-software. Bij Bouwportaal zijn we ervan overtuigd dat digitalisering snel, moeiteloos en betaalbaar moet zijn.

Voordelen van onze CRM-software voor Glaszetters

Onze CRM-software vereenvoudigt en versnelt het beheer van klantrelaties voor glaszetbedrijven en glaszetters, en dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Onze geïntegreerde modules leiden je moeiteloos door elke stap van je klantrelatiebeheer, van de start van je project tot de afronding ervan. Ontdek hoe onze software je klantrelatiebeheer optimaliseert en verbetert in de glaszetterij.
Projecten
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de projecten module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Contacten
Met de contacten module kun je naadloos klantgegevens beheren. Hiermee heb je toegang tot belangrijke contactinformatie en kun je eenvoudig informatie over projecten koppelen aan specifieke contacten.
Uren
Met de urenmodule wordt urenregistratie en controle buitengewoon eenvoudig, en je kunt ze moeiteloos factureren. Bovendien biedt deze module de mogelijkheid om de geregistreerde uren naadloos te koppelen aan specifieke projecten. Hierdoor worden de uren niet alleen overzichtelijk geregistreerd, maar zijn ze ook direct zichtbaar in relatie tot de projecten waaraan ze zijn gekoppeld.

Facturen
Met de facturatiemodule behoud je volledige controle over je factureringsproces en kun je facturen moeiteloos opstellen op basis van je geregistreerde uren en producten. Bovendien kun je gemakkelijk aanvullende regels en informatie toevoegen waar nodig. Deze module biedt een naadloze integratie tussen facturatie en boekhouding, waardoor je een efficiënt en foutloos proces hebt om je financiële transacties te beheren.
Project boekingen
Met projectboekingen zorg je ervoor dat alle activiteiten en uitgaven binnen je project nauwkeurig worden geregistreerd. Deze module biedt inzicht in de geboekte uren en de gebruikte producten, en maakt het zelfs mogelijk om ingekochte onderdelen als projectboekingen te beheren.
Producten
De productenmodule stelt je in staat om belangrijke informatie met betrekking tot je producten vast te leggen en deze gemakkelijk als verbruik in je project te boeken. Hierdoor kun je snel en overzichtelijk zien welke producten in je project zijn gebruikt, wat de kosten hiervan zijn en welke opbrengsten deze hebben gegenereerd.
Opname
Met de opnamemodule wordt het verzamelen van cruciale projectinformatie aanzienlijk vereenvoudigd dankzij aanpasbare sjablonen die gedetailleerde analyses waarborgen. Deze module biedt een veelzijdige benadering doordat je sjablonen kunt creëren die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.
Oplevering
Met de opleveringsmodule kun je moeiteloos een actief project selecteren, de opleverpunten noteren en afvinken, en de oplevering afronden zodra alle punten zijn bevestigd. Dit proces verloopt digitaal en omvat naadloze communicatie met zowel je opdrachtgever als je opdrachtnemers.
WKB / Rapportages
Houd al je projecten georganiseerd op één centrale locatie. Met de Projecten Module van Bouwportaal kun je gemakkelijk de voortgang van al je projecten volgen en beheren, waardoor je altijd up-to-date bent over de status van elk project.
Medewerkers
Met de medewerkermodule kunnen medewerkers actief deelnemen aan het systeem, waarbij ze onder andere uren kunnen registreren en nieuwe projecten initiëren. Hierdoor dragen ze bij aan efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.
Offertes
Offreer je producten of dienst snel en gemakkelijk met onze offerte module. Laat je klanten digitaal deze offerte ondertekenen en heb volledig online inzicht in je prijs opgaves.
Planning
Plan je personeel op je project en toon alle relevante gegevens van je project en de werkzaamheden aan je medewerker. Snel en gemakkelijk je planning laten uitvoeren.

Bereken je Bouwportaal tarief voor Glaszetters

Probeer 30 dagen gratis

5,- per gebruiker per maand
Geen extra kosten per module
Maandelijkse kosten berekenen

Onze CRM-software werkt voor

Bouwportaal app in Google Play store of App store
PROJECT INFORMATIE

Altijd en overal
binnen handbereik

Onze app is beschikbaar in de Apple Appstore en in de Google Playstore voor telefoon of tablet.

Download voor Android >
Download voor iOS >

Check onze oplossingen voor Glaszetters

Projectmanagement software
Beheer al je projecten met de projectadministratie
software van Bouwportaal
Urenregistratie app
Registreer je werktijden, bekijk ze en factureer met de Bouwportaal urenregistratie app
CRM-software
Door de contactenmodule is het snel en eenvoudig om contacten te creëren, aan te passen en te beheren
ERP-software
Beheer al je projecten met de ERP-software van Bouwportaal. Snel, simpel en betaalbaar in te zetten.
Wet Kwaliteitsborging
De overheid wil de bouwsector beter reguleren via de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), waarbij rapportages worden gebruikt voor naleving.
Facturatie software
Factureer moeiteloos je uren, producten en inkoopfacturen aan klanten, direct gekoppeld aan je boekhoudprogramma.
Offerte software
Verstuur professionele offertes. Krijg inzicht in je offertest door middel van statussen en weet wat er in gebeurd.