Tips

Weg met die papieren urenbriefjes

2 minuten leestijd
8/2/2024

Vergeet de tijd van eindeloze papieren rompslomp en georganiseerde chaos met stapels mappen vol urenbriefjes en notities. Het is tijd voor een moderne oplossing die jouw leven en dat van je medewerkers gemakkelijker maakt. Met Bouwportaal's digitale urenregistratie kunnen jij en je team snel en simpel al jullie uren digitaal vastleggen en bewaren, zonder gedoe. Lees hieronder verder!

We kennen het allemaal, het wekelijkse ritueel van het verzamelen en controleren van urenbriefjes, het ordenen ervan in mappen en het worstelen met een berg papierwerk aan het einde van de maand voor de salarisadministratie. Het is frustrerend, tijdrovend en inefficiënt. Maar het hoeft niet zo te zijn.

Met de urenregistratie van Bouwportaal kunnen jij en je medewerkers afscheid nemen van deze stressvolle routine. Dankzij ons digitale platform kunnen uren eenvoudig en nauwkeurig worden vastgelegd, waar en wanneer het jullie uitkomt. Geen gedoe meer met papieren urenbriefjes die zoek raken of beschadigd worden. Alles wordt veilig opgeslagen in de cloud, klaar om te worden geraadpleegd wanneer dat nodig is.

Of je nu onderweg bent naar een klus, op kantoor zit of thuis werkt, Bouwportaal biedt jou en je team de flexibiliteit om overal en altijd je uren bij te houden. En het beste van alles? Geen stapels papier meer die doorzocht moeten worden aan het einde van de maand. Met slechts een paar klikken heb je toegang tot al je uren gegevens, waardoor het controleren en doorzetten van de uren aan de salarisadministrateur een fluitje van een cent wordt.

Gerelateerde artikelen

Check gerelateerde artikelen!