Product update

Snelle Registratie op Locatie

4 minuten leestijd
22/1/2024

Bouwportaal Introduceert de functionaliteit Snelle Registratie In een voortdurend streven naar verbetering en gebruiksvriendelijkheid hebben we recentelijk een functionaliteit toegevoegd: Snelle Registratie. Deze nieuwe feature stelt gebruikers in staat om op een moeiteloze manier hun uren en verbruikte producten direct te registreren op het betreffende project. Vooral voor professionals die dagelijks meerdere projecten voltooien, biedt Snelle Registratie een ideale oplossing om tijd te besparen en efficiënter te werk te gaan.

Efficiënte urenregistratie
Met één eenvoudige klik op de knop kunnen gebruikers nu hun gewerkte uren snel en nauwkeurig vastleggen. Deze vereenvoudigde methode maakt de registratie gemakkelijker, waardoor je je volledig kunnen concentreren op de werkzaamheden zonder je zorgen te maken over ingewikkelde administratie.

Vlotte productregistratie
Na het succesvol afronden van een project is het nu mogelijk om direct over te schakelen naar de registratie van verbruikte producten. Je kan met hetzelfde gebruiksgemak als bij de urenregistratie je materialen en benodigdheden toevoegen aan het project. Hierdoor kan je in enkele tellen alle registratie uitvoeren en kan je verder met je volgende project.

Voordelen van Snelle Registratie:

  1. Tijdsbesparing: Door het verminderen van complexe stappen bij de registratie wordt kostbare tijd bespaard, waardoor je je kan concentreren op je kerntaken.
  2. Nauwkeurigheid: Met de nieuwe functionaliteit voor zowel uren- als productregistratie wordt de kans op fouten geminimaliseerd, wat bijdraagt aan een nauwkeurige administratie.
  3. Projectbeheer: Snelle Registratie ondersteunt effectief projectbeheer door het proces van registratie te stroomlijnen, waardoor gebruikers meer controle krijgen over hun projecten.
  4. Gebruiksgemak: De simpele en duidelijke knoppen maken het voor gebruikers van alle niveaus gemakkelijk om deze nieuwe functionaliteit te benutten.

De functionaliteit Snelle Registratie is een waardevolle toevoeging voor professionals die dagelijks meerdere projecten beheren. Door het versimpelen van de registratieprocessen voor zowel uren als producten, draagt deze functionaliteit bij aan een soepelere werkwijze. Bouwportaal blijft zich inzetten voor innovatie en het bieden van tools die aansluiten op de behoeften van de moderne professional.

Gerelateerde artikelen

Check gerelateerde artikelen!