Tips

Koppel met Moneybird

3 minuten leestijd
18/4/2024

Wist je dat je Bouwportaal samen met Moneybird kunt gebruiken? Deze combinatie stelt je in staat om je projectadministratie te integreren met je financiële administratie. Hierdoor zorg je ervoor dat je jouw registratie laat voortvloeien naar je financiële administratie, waardoor je meer tijd overhoudt voor het echte werk. Ontdek meer over de voordelen en werking van deze koppeling in onze uitgebreide blogpost over de integratie met Moneybird.

Projectbeheer met Moneybird

Projecten

Bij Bouwportaal begrijpen we dat de tijd die je besteedt aan administratie, tijd is die je niet kan besteden aan het échte werk. Daarom hebben we een project-koppeling tussen Bouwportaal en Moneybird gerealiseerd.Bij het aanmaken van een nieuw project in Bouwportaal wordt deze koppeling automatisch in werking gesteld. Je projectdetails vloeit naadloos en foutloos over naar Moneybird, waardoor je projectadministratie te combineren is met je boekhouding. Het is een geïntegreerde oplossing die niet alleen tijd bespaart, maar ook de nauwkeurigheid verbetert.

Contacten

De synchronisatie met Moneybird zorgt ook voor een optimaal contactbeheer. Of je nu een nieuwe klant ontmoet op de werkplek of gegevens bijwerkt in je boekhoudsoftware, deze informatie wordt direct en automatisch bijgewerkt in beide systemen. De interactie tussen Bouwportaal en Moneybird zorgt ervoor dat alle contactinformatie, inclusief details van de betrokken personen, up-to-date en gemakkelijk toegankelijk is, ongeacht het platform datje gebruikt.

Facturatie

Maak facturatie een zorg minder met onze facturatie functie.Via Bouwportaal genereer je snel facturen die direct en automatisch worden ingeladen in je Moneybird boekhouding bij het versturen in Bouwportaal. Dit stroomlijnt niet alleen je factureringsproces maar zorgt ook voor een consistente financiële administratie. Onze gebruikers ervaren dit als een vloten foutloos facturatieproces die de nauwkeurigheid waarborgt en fouten vermindert.

Inzicht in Inkoopfacturen

Het verwerken van inkoopfacturen wordt ook een stuk eenvoudiger. Zodra je een inkoopfactuur die gekoppeld is aan een project in Moneybird registreert en daarbij een project koppelt, wordt deze direct geüpload naar Bouwportaal. Dit betekent dat je volledige zichtbaarheid hebt over de uitgaven die verbonden zijn aan je projecten, en je de kosten goed inde hand kunt houden. De synchronisatie zorgt ervoor dat alle projectkosten inzichtelijk zijn in Bouwportaal, wat resulteert in een compleet en up-to-date overzicht van je prestaties.

Deze innovatieve samenwerking tussen Bouwportaal en Moneybird is meer dan een tijdbesparende maatregel; het is een manier om je bedrijf te moderniseren en je administratieve lasten te verminderen. Door je projectadministratie met je financiële administratie te combineren, creëer je een gestroomlijnd proces dat je vrijmaakt om te focussen op wat echt belangrijk is: het werken zelf.

 

Gerelateerde artikelen

Check gerelateerde artikelen!